Răzvan Mihai Moraru, noul șef al USR-PLUS Buzău

de Stiri Buzau Media

Rezultat oarecum așteptat la alegerile pentru șefia organizației județene a USR-PLUS Buzău. Răzvan Mihai Moraru, candidat din partea partidului lui Dacian Cioloș, a câștigat, sâmbătă, fără emoții, competiția internă. El l-a învins detașat pe contracandidatul său, Valeriu Mocanu, de la USR.

După numărarea voturilor, 70% dintre sufragii au fost adjudicate de Răzvan Mihai Moraru, restul voturilor fiind obținute, evident, de useristul Valeriu Mocanu. De asemenea, în funcția de prim-vicepreședinte al organizației județene a USR-PLUS Buzău a fost ales prefectul județului, Silviu Iordache.

De notat că, în timpul alegerilor interne din USR-PLUS, s-a consemnat și un incident mai puțin obișnuit. Un bărbat de aproape 65 de ani a intrat în incinta secției de votare, amenajată la Casa de Cultură a Sindicatelor din Buzău, a scos un bidon cu vopsea galbenă, pe care a turnat-o în urna cu voturi. După câte se pare, bărbatul a fost, pe rând, mai întâi, membru PLUS și, apoi, USR, iar gestul său ar fi fost consecința faptului că nu a primit din partea organizatorilor dreptul de a vota.

Știri despre: ,