Dacă voi nu mă vreți, eu mă vreau! Liberalii buzoieni forțați să-l accepte pe Ion Vasile

de Stiri Buzau Media

received_699506200191374Este o chestiune de zile, dacă nu de ore, până când fostul senator PSD Ion Vasile și echipa sa – deputatul PSD Adrian Mocanu și deputatul UNPR Constantin Popa – vor prelua conducerea PNL Buzău. Venirea doctorului face ordine și îi va disciplina pe liberalii buzoieni, iar unii, fie ei vechi, fie noi, vor părăsi organizația, pe motiv că nu pot face echipă cu cei pe care i-au blamat ani de zile.

received_699506230191371Situația extrem de tensionată din PNL Buzău s-a văzut aseară la întrunirea convocată de urgență de prim-vicepreședintele PNL de la Centru, Teodor Atanasiu când a încercat la ședința Comitetului Județean Executiv să impună echipa mai sus-menționată la conducerea liberalilor buzoieni.
Opoziția vechilor liberali a amânat instalarea însă Teodor atanasiu a anunțat deja că o decizie va fi luată până luni, iar Biroul Permanent Național să o valideze. Astfel, este doar o chestiune de zile până când Ion Vasile va prelua frâiele PNL Buzău. Până atunci, actualul copreședinte Dorin Bădulescu rămâne pe poziția de șef al organizației județene liberale, o soluție de compromis, dar formațiunea va fi controlată de Atanasiu de la București.
received_699506253524702Poziția acestuia este însă clară și le-a dat deja de înțeles liberalilor buzoieni care va fi deznodământul în pofida opoziției. El a precizat că Ion Vasile și-a demonstrat abilitățile de lider și a câștigat în campaniile anterioare. Cât despre deputatul Cezar Preda, Atanasiu a menționat sec că acesta nu mai face parte din structurile de conducere ale Buzăului.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns