Dragi politicieni, treziți-vă!!!

de Stiri Buzau Media

12670226_453646088179607_6870155448724979988_nAflați în vâltoarea anului electoral, cu mic, cu mare , care mai de care, face declarații.

Se fac și se desfac alianțe, la nivel central, la nivel local. Ce e valabil la nivel central, nu se aplică la nivel local…și tot așa. De nimeni nu mai știe care cu care și cine cu cine.

Cred că a venit vremea să înțelegeți că , poate, anul acesta, lucrurile vor sta altfel. Dar nu în acel ALTFEL declarativ, gen: “ Lucrurile se schimbă și noi simțim asta, ba mai mult, se schimbă modul de a face campanie, de a face politică și ar fi păcat să nu ne încadrăm în aceste tendințe”, după cum anunța un șef de partid, politician cu ștate vechi, pe pagina sa de socializare, gata să renunțe la întreaga moștenire partinică, cea care l-a și consacrat, de altfel!

Mai sunt câteva luni, mai puțin decît degetele de la o mână….și nu avem desemnat niciun candidat la primăria Buzău. Niciun partid nu și-a lansat candidatul. Încă se fac sondaje….zic unii.

Ba mai mult…sunt incluse pe liste, în sondaje, persoane care nu-și asumă prezența pe acele liste. Au “ secat” partidele?

Domnilor politicieni, sunteți în mare primejdie, dumneavostră și partidele pe care le păstoriți: da, ați înțeles bine mesajul străzii, lumea vrea altceva! Dar nu ceea ce considerați dumneavoastră că vrea!

Orice asociere cu vreun partid politic, la nivel local…ar putea fi sinucidere curată.

O mare surpriză, pentru dumneavoastră…ar putea fi prezența unui candidat independent, care să-și asume un program ferm, bine definit, pentru orașul nostru.

Din sursele noastre, acesta chiar există: Ovidiu Anghel, directorul Electrica Furnizare, vehiculat pe alte liste de sondaje.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns