Ioan Caton Mateeșescu, PNL: “Nu ne angajăm la lucruri mari, însă, această echipă nou formată va duce organizația pe un loc onorabil”

de Stiri Buzau Media

12476693_709731692502158_1949092451_oActuala formulă de conducere aplicată la PNL Buzău este una mult mai eficientă și mai onorabilă decât varianta luată în calcul inițial de conducerea centrală a partidului, cu fostul senator PSD Ion Vasile, deputatul Adrian Mocanu și senatorul UNPR Constantin Popa, spune candidatul PNL la pentru prima funcție din Consiliul Județean Buzău, Ioan Caton Mateeșescu. Din punct de vedere al managementului politic, Ion Vasile nu avea ce să caute în PNL, susține Mateeșescu.

Varianta cu domnul Ion Vasile, care este perceput ca un lider al stângii în județul nostru, era una de avarie pe care foarte mulți buzoieni nu o înțelegeau. Eu i-am reamintit domnului Ion Vasile că îl apreciez ca medic însă ca politician când a avut toate pârghiile la îndemână a putut să obțină niște rezultate onorabile cu PSD-ul, însă când a ajuns la partide gen PC sau UNPR, când pârghiile respective nu au mai putut fi folosite, rezultatele le știm cu toții – a precizat Mateeșescu.

Acesta consideră că rezultatele pe care PNL Buzău le va obține la alegerile locale din vară vor fi unele onorabile, peste așteptări.

S-a pornit de la premiza că am fi printre ultimele organizații din țară. Noi n-am avut această analiză, probabil conducerea partidului o are, dar cu siguranță vom fi una dintre organizațiile care vor surprinde plăcut la sfârșitul alegerilor locale. Nu ne angajăm la lucruri mari, știm de la ce pornim, însă cu siguranță această echipă nou formată va putea să ducă organizația pe un loc onorabil având în vedere contextul de la care am plecat – a precizat marți Ioan Caton Mateeșescu într-o conferință de presă.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns