PSD depune listele de candidați la Biroul Electoral Municipal. Cine ocupă locuri eligibile și cine se află în coada listei

de Stiri Buzau Media

received_962075083845554PSD depune în aceste momente, la Biroul Electoral Municipal, candidatura lui Constantin Toma pentru funcția de primar al municipiului Buzău, dar și lista de consilieri locali municipali.

Aceasta are, în primele 10 locuri, doar 3 dintre actualii aleși de la municipiu. Este vorba despre viceprimarul Alexandru Dunel, medicul Victor Ioniță și consilierul Daniel Lambru. Pe actualul primar interimar, Fănică Bârlă, îl regăsim abia pe locul 13 pe lista de consilieri locali municipali social-democrați.
Prima poziție pe listă este ocupată însă de fostul președinte al Tribunalului, Constantin Florescu, urmat de profesorul Laurențiu Țepelus de la Colegiul B.P. Hasdeu, de directorul AJPIS, Mariana Cristea și de directorul Agenției pentru Mediu, Ionuț Apostu.
Urmează, pe locul 5, Alexandru Dunel, Vasile Murguleț, militar în rezervă, realizatorul de emisiuni radio, Florin Artene, directorul Registrului Comerțului, Sorin Lazăr, directorul Centrului de zi și de noapte pentru persoane fără adăpost, Daniel Lambru și medicul Victor Ioniță.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns