Râsu-plânsu: Propunere oficiala

de Stiri Buzau Media

10491272_1564262053841400_1649897083103725897_nNo comment! Redăm integral o propunere făcută de candidatul PNȚCD Buzău, pe pagina de socializare, celui ce a fost edil mai bine de 20 de ani al Buzăului.

In calitate de candidat oficial al PNTCD Buzau,la Primarie,desi detest sa am consilier de imagine,fiindca pot gandi si singur,intentionez sa iau unul pe perioada campaniei dar si dupa ce voi castiga Primaria,cu ajutorul Bunului Dumnezeu si a cetatenilor.
Nu stiu daca este o idee foarte stralucita,insa ma gandesc sa-i fac o propunere serioasa actualului primar,dr ing Constantin Boscodeala.Ma ingrijoreaza profund starea sa financiara,dupa ce a fost condamnat la 3 ani cu suspendare,pierderea a 9 miliarde lei vechi si suspendarea din functia de primar al Mun.Buzau.Intrucat domnia sa ,nu mai are niciun serviciu,ma gandesc sa-i vin in ajutor,numindu-l consilierul meu pe probleme administrative.Recunosc ca mai am cate ceva de invatat,iar domnia sa este un as al administratiei,cel putin asa cred.

Evident,banii cuveniti functiei sale,daca o va accepta,nu vor proveni din banul public,ci din veniturile mele proprii.Daca acum castig 1500 lei,dansului ii voi plati 750 lei,iar daca ajung primar,ii mai indexez salariul.Aceasta propunere este una cat se poate de serioasa si vine pe fondul unei idei mai vechi.Chiar vreau sa-l ajut,omeneste.Cu totii trebuie sa fim mai buni,mai iertatori,mai darnici! – Marius Vlasceanu

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns