Scos de Toma din cărți pentru funcția de șef la Poliția Locală, fostul comandant al IPJ, Ion Marin, s-a decis să-i facă opoziție?

de Stiri Buzau Media

14102253_279130052474394_3737107349354171395_nMarius Ichim, fostul şef al Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Buzău, proaspăt pensionar, este numele care se vehiculează la nivelul Primăriei Buzău pentru a ocupa funcţia de şef al Direcţiei de Poliţie Locală Buzău.

Potrivit unor surse din Primărie, primarul Constantin Toma îl vrea pe Marius Ichim şef peste direcţia aflată în subordinea sa, iar acesta ar fi şi motivul pentru care Ichim a decis să iasă la pensie.

Până nu demult, tot surse din anturajul noului primar al municipiului Buzău, Constantin Toma, îl desemnau pe fostul șef al Inspectoratului de Poliție Buzău, Ion Marin, consilier local PMP, ca potențial înlocuitor al lui Ștefan Tănăsescu la conducerea Poliției Locale Buzău. O perioadă, Ion Marin chiar a votat cot la cot cu reprezentanții PSD proiectele promovate de primarul Toma. Însă, discuțiile nu ar fi dus, se pare, în direcția dorită de primul astfel că Ion Marin s-a repliat rapid și a făcut o întoarcere de 180 de grade către propriul partid. Dovadă, prezența lui la întâlnirea dintre președintele PMP Buzău, deputatul Adrian Mocanu, cu reprezentanți ai Poliției Locale amenințați cu disponibilizarea de către primarul Toma.

De meserie polițist, Ion Marin s-a aflat la comanda IPJ Buzău o perioadă lungă de timp iar numirea sa în funcția de director al Poliției Locale ar fi fost o continuare firească a activității sale.

Nu mai târziu de luna trecută, contracandidat al primarului Constantin Toma în campania electorala, Ion Marin a postat pe pagina sa de socializare un mesaj de susținere către edilul Buzăului.

BREXIT-ul si Primarul TOMA. Englezii au votat ieșirea din UE…După ce au realizat ce tâmpenie au făcut încearcă să dreagă busuiocul….Liderul ideii iesirii din UE a demisionat din funcțiile politice interne dar a rămas europarlamentar…Seamănă cu ceva dâmbovițean…Toma Constantin, susținut puternic de PSD, a câștigat lupta electorală la Buzău…Sunt continuate denigrările la adresa dumnealui…Nu e bun că a luat măsuri drastice menite să redreseze Primăria Buzău…urmarește să își „revigoreze” firmele falimentare…e un lup în blană de oaie…Oameni buni, hotărâți-vă: îl dăm „afară” pe Toma și-l „aducem” înapoi pe
Boșco ? Chiar e bine să păstrăm marasmul de peste două decenii în Primăria Buzău? Până la finalul campaniei electorale a fost un cor de voci unanime care cereau normalitate in Palatul Comunal…cu exemple concrete de „matusalemi” cocoțați în cele mai importante și definitorii funcții … A ieșit TOMA primar și a început „curățenia”…Deja este contestat, bruftuluit, acuzat și se cere să se scape de el…De ce ? Că vrea să scape Primăria Buzău de corupți ? Că vrea să se aplice legea ? Că a avut tăria de caracter să lovească acolo unde de peste 20 de ani nu
s-a atins nimeni? Ca are curajul să spună public ceea ce n-a spus nimeni până acum deși se știa ce dezastru este în Primăria Buzău ? Că, din prima zi de mandat, a arătat că vrea să fie pentru oameni nu pentru grupurile de interese ? În ceea ce mă privește, atât timp cât își consumă energia pentru oras, îl susțin necondiționat…Nu ma intereseaza culoarea politica…Mă interesează să ne fie bine în orașul nostru unde grupurile de interese și-au făcut de cap până acum…Dacă Primarul TOMA se dezice de crezul sau voi deveni unul dintre cei mai aprigi
adversari dar, până la proba contrarie, îl susțin necondiționat !!!”, a scris Ion Marin pe pagina sa de Facebook.