4 zodii de femei cu har Dumnezeisc. Sunt o binecuvântare pentru bărbați

de Stiri Buzau Media

cuplu-1-300x200Bărbații își doresc femei care să li se dedice trup și suflet, care să îi sprijine necondiționat, să îi iubeasca și ocrotească, să fie soții și mame devotate. Poate că nu e tocmai ușor să găsești femeia care întrunește toate aceste condiții, însă nici imposibil.

Astrele au hărăzit o parte dintre femei cu aceste daruri, iar ele sunt născute în principal în următoarele patru zodii:

Taur

O femeie blândă și liniștită. Așa poate fi caracterizată cea născută în zodia Taur. E prietenoasă și simpatică, e devotată, foarte loială și grijulie precum o cloșcă. Partenerul său de viață va fi un răsfățat, pentru că femeia Taur este foarte răbdătoare și nu se ceartă aproape niciodată. E romantică și are o legătură emoțională puternică cu partenerul. Acesta trebuie să fie puternic, să își asume responsabilitatea unei familii, însă fără a fi șeful în casă.

Rac

O adevărată mană cerească este femeia născută în zodia Rac. Poate fi considerată, pe bună dreptate, cea mai bună dintre toate nativele. E tot ceea ce și-ar putea dori vreodată un bărbat de la o femeie: e o soție iubitoare, o gospodină ideală, o mamă grijulie și o amantă perfectă. Iubește pacea și armonia, e docilă, înțelegătoare și veselă. Oferă cu plăcere iubire și o primește la fel de bine, caută la rândul ei siguranță și fidelitate.

Pești

Femeia din zodia Pești e genul de dădacă, de a doua mamă pentru partenerul său. Îi place să îl îngrijască, să îl răsfețe. E drăgăstoasă și sufletistă, miloasă, generoasă. Știe cum să transforme relația cu partenerul său într-una de-a dreptul magică. Este devotată și foarte tolerantă cu cel căruia îi oferă inima sa. Este feminină, bună la suflet și blândă, o adevărată încântare pentru partenerul său de viață care se va mândri cu ea la orice pas.

Sursa: ele.ro

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns