5 dascăli buzoieni și-au luat adio de la posturile de director de școli

de Stiri Buzau Media

Evaluarea dosarelor depuse de dascălii buzoieni care îşi doresc să ocupe una dintre funcţiiie de directori sau directori adjuncţi în unităţile de învăţământ preuniversitar de stat din județ s-a încheiat.

Cei mai mulţi dintre candidaţi au trecut cu brio de prima etapă, dar au existat şi câteva dosare respinse. Mai précis, 5 cadre didactice din județul Buzău nu vor putea participa la concursul propriu-zis pentru adjudecarea posturilor de conducere din școli, deoarece dosarele lor au fost incomplete și au fost respinse.

Cei care au reuşit să treacă de selecţia dosarelor vor trebui în continuare să participe la o probă scrisă. Potrivit procedurii trimise de Ministerul Educației inspectoratelor școlare, proba scrisă pentru concursul național de directori de școli și directori adjuncți începe vineri, 15 octombrie, la ora 10:00 și durează două ore. Intrarea în sală a candidaților are loc dimineața, până la cel târziu ora 9:00. După acel moment, cine nu este în sală la deschiderea subiectelor, este eliminat din concurs.

Proba scrisă va fi urmată de un interviu, iar emiterea deciziilor de numire pe funcţii va fi programată între 20 şi 22 decembrie cu aplicare de la 10 ianuarie 2022.

 

Știri despre: ,