Atenție la persoanele cărora le permiteți accesul în gospodărie ! O bătrână din Breaza a fost păgubită chiar de trei cunoscuți

de Stiri Buzau Media

hoti-casaÎn ziua de 1 februarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de poliție comuna Breaza au identificat trei bărbați în vârstă de 17, 33 și 57 de ani toți din localitate, cu privire la care au stabilit că sunt principalii bănuiți de comiterea unui furt din anexa unei gospodării din comuna Breaza.

Fapta, înregistrată inițial în evidențe cu autori necunoscuți, a fost sesizată poliției în ziua de 29 ianuarie a.c. de către persoana vătămată – o bătrână în vârstă de 78 de ani.

Din cercetările efectuate de către polițiști a rezultat că cei trei bănuiți ar fi pătruns în gospodăria păgubitei în noaptea de 28 spre 29 ianuarie a.c. de unde au sustras mai multe păsări și unelte folosite în gospodărie, după ce, în ziua de 28 ianuarie a.c. ar fi efectuat diverse activități în gospodăria femeii de 78 de ani.

O parte din bunurile sustrase au fost recuperate și predate persoanei vătămate.

În cauză a fost întocmit dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale urmând ca la definitivare să fie propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns