Consultații oftalmologice și ochelari cu numai 5 lei pentru buzoieni, oferite de la organizații non-guvernamentale din Suedia

de Stiri Buzau Media

consultatiiOrganizația suedeză Hjärta till Hjärta (¨Inimă către inimă¨) și Fundaţia pentru Dezvoltarea Economiei Sociale (FDES), în colaborare cu Vision for All Suedia și cu sprijinul Asociației Vox Civica, vor acorda consultații oftalmologice și vor oferi ochelari persoanelor cu probleme de vedere din Municipiul Buzău, care provin din grupuri defavorizate. Acțiunea se va desfășura în zilele de 24 februarie a.c., la Liceul Tehnologic „Henri Coandă” și 24 – 25 februarie a.c. la Școala Gimnazială „Mihail Kogâlniceanu”, cu începere de la orele 09.00. Scopul acestei activități este de a veni în sprijinul persoanelor defavorizate care au probleme de vedere, care din diferite motive evită să ajungă la medical oftalmolog, oferindu-le consultații oftalmologice precum și ochelari de vedere.

Prețul consultației împreună cu ochelarii va fi unul simbolic de 5 lei, acesta nereflectând valoarea consultaţiei sau a ochelariilor care deşi second hand, sunt de foarte bună calitate şi în stare excelentă – a declarat din partea “Heart to Heart” Luiza Timoc, managerul proiectului.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns