Doi buzoieni în finala națională a Eurovision 2016

de Stiri Buzau Media

12804190_930819943637735_1171838625_nPiesa Let it shine, interpretată de trupa Dream Walkers, din care face parte şi buzoianul Teodor Manciulea, originar din R. Sărat și piesa „I’m coming home“, interpretată de Vanotek, The Code și buzoianul Georgian Mărgărit, fiul primarului comunei Boldu, Marian Mărgărit, se numără printre melodiile pe care le vom auzi mâine seară în finala națională a concursului Eurovision 2016, pe scena Sălii Sporturilor din Baia Mare.
Ovidiu Anton, Dream Walkers, Florena, M I H A I, Vanotek feat. The Code & Georgian, Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ sunt concurenţii pe care îi vom vedea pe scena Sălii Sporturilor din Baia Mare, la finala naţională a concursului Eurovision 2016 din 6 martie. Primii patru – Ovidiu Anton, Dream Walkers, Florena şi M I H A I – au fost desemnaţi de juriul de specialitate, iar Vanotek feat. The Code & Georgian, precum şi Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ au fost votaţi de public.


Dream Walkers au obţinut, în urma votului juriului, 47 de puncte. Cei patru tenori pe care compozitorul Cristi Faur îi îndrumă şi pentru care a compus piesa Let It Shine au cules aplauze la scenă deschisă din partea publicului băimărean. Juriul a fost de asemenea impresionat de interpretarea lor, dar le-a reproşat lipsa unui show pe măsura interpretării şi compoziţiei.
984 de voturi din partea publicului i-au trimis pe Vanotek feat. The Code & Georgian în finala concursului Eurovision România cu „I’m Coming Home, o piesă foarte modernă,remarcată încă de la preselecție. În finala Selecţiei Naţionale Eurovision 2016, de duminică, 6 martie, publicul este singurul care va alege reprezentantul României pe scena de la Stockhom, dintre piesele rămase în concurs, prin televot. Show-ul va fi transmis în direct de TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, pe www.tvrplus.ro.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns