Elevii buzoieni sfătuiți antivictimal de polițiștii de proximitate

de Stiri Buzau Media

proximitateÎn ziua de 27 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Biroului poliției de proximitate din cadrul Poliției municipiului Buzău au desfășurat activități cu caracter preventiv – educativ la Liceul cu program sportiv ,,Iolanda Balas – Soter” și la Liceul Pedagogic ,,Spiru Haret” Buzău.

În cadrul discuțiilor au fost dezbătute aspecte privind prevenirea infracţiunilor comise cu violență, a absenteismului şi abandonului şcolar și cunoaşterea problemelor cu care se confruntă elevii în vederea stabilirii unor relaţii de parteneriat pentru creşterea gradului de siguranţă.

Elevilor unităţilor de învăţământ le-a fost atrasă atenţia cu privire la modul în care aleg să se deplaseze în drumul către şi de la şcoală şi cum ar trebui să acţioneze pentru a nu fi victime ale vreunei infracţiuni.

La activități au participat peste 100 elevi și cadre didactice care au primit din partea poliţiştilor pliante cu recomandări preventive de care ar trebui să ţină cont pentru a nu fi implicaţi în evenimente nedorite.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns