Horoscopul lunii iunie. Care sunt zodiile favorizate

de Stiri Buzau Media

zodii-300x207Berbec

Ești printre favorizații lunii și ar fi bine să speculezi asta. Dacă până acum astrele au fost mai pretențioase cu tine, în luna iunie tu ești vedeta. Cei din jurul tău te susțin și îți fac toate poftele, cu sănătatea ești la cote maxime, iar profesional, reușești să ai colaborări fructuoase și să te remarci în fața celorlalți, mai ales a șefilor direcți. Pentru tine, luna iunie este ideală pentru a deveni părinte.

Taur

Norocul te așteaptă la orice pas, dacă e să ne exprimăm așa. Luna iunie este pentru acești nativi una plină de oportunități și succese. Profită de fiecare șansă, pentru că nu știi când se mai ivesc atâtea oferte întrr-un timp așa de scurt. Ai grijă, însă, la ce vorbești, pentru că tu trebuie să spui o dată, după ce ai gândit de două ori. Pe plan amoros așteaptă-te la schimbări mari. Poate fi vorba de o nouă iubire, pasională, sau de o căsătorie.

Gemeni

Nici gemenii nu sunt mai prejos. Dacă au o problemă în viața lor, indiferent de ce natură, acum este momentul să o rezolve, deoarece au multă susținere din punct de vedere astrologic. În ceea ce privește cariera, ești determinat și ai tonus excelent să faci lucrurile să meargă. Însă trebuie să-ți impuni un ritm comun cu ceilalți și să nu te aștepți la mult și rapid. Viața amoroasă se simte bine, poate cel mai bine de până acum, în acest an, dar cu sănătatea trebuie să fii mai atent. Un control de rutină n-ar fi rău să faci. Posibile probleme cu colesterolul.

Rac

Printre favorizații lunii, racii au parte de multe uși deschise, iar mai bine aspectați sunt cei care lucrează într-un domeniu creativ. Apar oportunități de schimbarea jobului, dar nu semna nimic până nu iei în calcul toate avantajele și dezavantajele. Pe plan sentimental nu se întrezăresc evenimente noi, totul stă sub auspiciul armoniei și păcii.

Leu

Luna iunie te pune la mare încercare pe plan profesional. Tine cont de intuiția ta, fii cât mai pregătit și spune-ți punctul de vedere indiferent de reacții. În relație lucrurile se dezvoltă ca și până acum, cu mici scăpări, dar pe ansamblu este cam tot ce ți-ai dorit. Dacă nu ești implicat în relație, norocul te paște în această lună. Poate îți întâlnești marea dragoste. Atenție la accidente din neatenție!

Fecioară

Pentru unele fecioare e posibil să se ivească dificultăți în calea vieții, dar nimic ce nu pot ele rezolva. După ce trec și de hopuri, fecioarele se simt cu adevărat invincibile. Cu sănătatea, însă, nu e de glumit. Poate e timpul unui control general care să cuprindă și măsurarea tensiunii arteriale. Pe plan sentimental sunt riscuri de conflicte, dar acestea fie se sting singure, într-un timp mai lung, fie sunt aplanate, controlat și rapid.

Balanță

Și pentru nativii acestei zodii se anunță provocări și situații delicate, dar se întrevăd și soluții viabile. În sfera carierei, toți trec printr-o perioadă lipsită de turbulențe. Altfel spus, vreme frumoasă, muncă multă, fără extra beneficii. Vor apărea sporadic dificultăți, dar ai o capacitate mare să rezolvi orice situație. Pe plan sentimental, sfatul este să nu îngrijorezi fără niciun motiv. Ai grijă de sănătatea ta, că ai devenit sedentar. Mergi la sală, aleargă, poate așa îți surâde norocul, dacă ești singur.

Scorpion

Evenimente pozitive și situații ofertante se anunță pentru scorpioni pentru luna iunie a acestui an. Astrele te ajută să primești cele mai de succes proiecte și contracte, dar trebuie să fii atent la greșeli. Ești predispus și poți pierde mult, dacă te ia valul înainte. Concentrează-te mai bine și ascultă sfatul celor din jur. Pe plan sentimental, lucrurile pot lua o turnură neașteptată. Îți poți întâlni jumătatea, poți concepe un copil sau poți ieși dintr-o relație cu probleme. Cu sănătatea, să știi că poți avea probleme cu stresul, care te va copleși, dacă îi permiți.

Săgetator

În sfârșit, pentru acești nativi se deblochează situații, lucrurile încep să funcționeze la capacitate maximă și să dea randament. Apar promovări sau propuneri pentru mărire de salariu, dar și noi responsabilități. Altfel, energie pozitivă pe toate planurile, chiar și pentru cel amoros. Din punctul de vedere al sănătății stai bine, în general. Mici probleme cu încheieturile, care încep să scârțaie. Pot apărea dureri de spate, de mijloc, și dureri de cap.

Capricorn

Pentru tine, contextul astrologic îți va da migrene, la propriu. Planetele își fac de cap în prima parte a lunii, însă știind acest lucru, nu poți decât să aștepți să treacă turbulențele. Practic, nu există soluții, ci doar răbdare și diplomație. La serviciu cântărește tot e spui, fii conștiincios și totul va trece lin, fără urmări. Amoros, așteaptă-te la ieșiri necontrolate, la tensiuni din partea partenerului, care vor dispărea spre jumătatea lunii.

Vărsător

Despre tine se spune că ai noroc cu carul în general, dar în luna iunie carul se transformă într-un autobuz. Ajută și tu puțin sistemul și nu te culca pe o ureche. Fii atent la deciziile pe care le iei, actele pe care le semnezi, colaborările pe care le închei. Există și riscul de înșelăciuni. Sentimental, lucrurile au intrat pe făgaș normal și așa vor rămâne până spre finele verii. Atenție la expunerea la soare!

Pești

Ești predispus la emoții de tot soiul, însă predomină cele pozitive. Contează pe cei din jur, ca să depășești unele probleme. Profesional, te confrunți cu o mulțime de mizilicuri, care-ți consumă timp și energie, dar nu este nimic ce nu poate fi rezolvat, controlat și îndreptat spre succes. Sentimental, ești mulțumit. Din punctul de vedere al sănătății, poate ar fi bine să faci mai multă mișcare, să-ți recapeți tonusul de altădată.

Sursa – clickpentrufemei.ro

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns