Lupul își schimbă părul, dar năravul…..? Gata marea iubire dintre Miss Buzău 2007 și primarul milionar Negoiță

de Stiri Buzau Media
12715427_699472743528104_4531266087149305254_nSă ai o soţie cu 19 ani mai tânăra, fosta miss, poate fi un lucru bun, iar împreună puteţi formă un cuplu foarte sexy. Însă doar atât. Doar şase ani a durat iubirea dintre Miss Buzău 2007 şi primarul Sectorului 3 al Capitalei.
La doar doi ani de la nuntă cu ştaif, organizată în secret, Negoiţă (43 de ani) a hotărât să-i ofere soţiei un cadou deosebit, cu doar câteva zile înainte de Valentine’s Day: divorţul.
Episodul picant, de la sfârşitul lunii ianuarie, ai cărui protagonişti au fost încă măritată (pe atunci) Sorina şi soţul Cristinei Spătar pare să fi fost fatal pentru căsnicia doamnei Negoiţă. La scurt timp după această escapadă dintr-un club din Bucureşti, care nu i-a făcut deloc cinste primarului sectorului 3, acesta a decis să intenteze divorţul.
Şi se pare că nu i-a fost deloc greu să o convingă pe fosta Miss Buzău să accepte totul de bun acord şi pe cale amiabilă, fără prea multe discuţii, negocieri sau rufe spălate în public. Astfel, potrivit surselor noastre, actele au fost parafate în faţă notarului, în urmă cu aproximativ o săptămâna, toată lumea fiind fericită, la acest capăt de drum. Negoiţă liber, iar Sorina cu viitorul asigurat. Că doar nu se putea altfel şi sunt puţine femei care ar refuză o oferta de câteva sute de mii de euros! Nu de alta, dar se pare că Robert nu şi-a uitat nicăieri haina de gentleman, oferindu-i soţiei toate cele trebuincioase unui trai mai mult decât decent, inclusiv un cont bancar gras, din care să-şi poată satisface orice moft şi orice capriciu personal, dar şi să aibă grijă de băieţelul lor în vârstă de doi ani. Băieţel care a rămas în grija ei.

Era iubita lui când a dat BAC-ul!
Deşi, la prima vedere, n-ai zice că are stofă de donjuan, Negoiţă a pus ochii pe fosta Miss Buzău pe vremea când aceasta avea doar 17 ani, tânăra devenind imediat iubita lui oficială. Se pare că amorul ghebos a pălit, însă, la doar doi ani după ce milionarul a condus-o în faţa altarului. Acum, la 24 de ani, Sorina a rămas cu un copil şi a devenit bogată, peste noapte, având tot viitorul înainte.

Prea mică pentru o iubire atât de mare

Povestea de dragoste dintre Robert Negoiţă şi mai tânăra să logodnică, Sorina Docuz, pare că respecta întocmai scenariul unui film siropos de la Hollywood. El este un potent om financiar, iar ea un fost manechin, diferenţa de vârstă dintre cei doi fiind de 19 ani. Cei doi s-au cunoscut la o prezentare de modă, iar de atunci povestea lor a avut numeroase suişuri şi coborâşuri. După o vacanţă în India alături de buzoianca Sorina Docuz, Negoiţă a mărturisit că a cerut-o pe tânăra de soţie la monumentul din Agra, Taj Mahal, şi au promis o nuntă în viitorul apropiat.
Nunta a întârziat, dar copilul nu. Căci Sorina a rămas însărcinată, deşi declara că până la 25 de ani nu ia în calcul o sarcină.

Cum s-a remarcat fosta doamnă Negoiță

Pe vremea când era încă minoră şi avea doar 17 ani, Sorina a realizat o şedinţă foto îndrăzneaţă pentru revista FHM, unde şi-a arătat sănii în toată splendoarea lor.
Frumoasă adolescentă tocmai ieşise “Miss Fashion TV” la Bucharest Fashion Week, acolo unde se pare că a remarcat-o iniţial şi Robert. În 2007, la 16 ani, ea a fost aleasă Miss Buzău, fiind elevă a Liceului Teoretic “Alexandru Marghiloman” din oraşul natal.
Căsătoria lui Robert Negoiţă cu Sorina Docuz a venit la scurt timp după scandalul “Sex cu minore”, în care acesta a fost implicat împreună cu Adrian Enache, Nicu Bănicioiu – deputat PSD şi Radu Mazăre, acuzaţi fiind că ar fi plătit pentru a face sex cu minore. Robert Negoiţă a declarat atunci că nu a avut relaţii sexuale cu minore, ci doar cu femei majore.

Foto cancan.ro

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns