Polițist, reţinut după ce a luat mită de la un suspect de furt un bax de vin, un bax de apă minerală şi 15 fripturi

de Stiri Buzau Media

Polițist, reţinut după ce a luat mită de la un suspect de furt un bax de vin, un bax de apă minerală şi 15 fripturiComisarul şef Mirel Mindinică, de la Secţia 11 Poliţie din Bucureşti, a fost reţinut de DNA, după ce a fost prins luând mită 190 de lei de la un suspect de furt calificat, de la care anterior ceruse un bax de vin, un bax de apă minerală şi 15 fripturi, pentru a-i soluţiona favorabil dosarul.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie l-au reţinut, joi, pe Mirel Mişu Mindinică, comisar şef în cadrul Secţiei 11 Poliţie, şi cer Tribunalului Bucureşti arestarea lui preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, pentru luare de mită.

Potrivit ordonanţei de reţinere, în 9 noiembrie, ofiţerul de poliţie judiciară Mirel Mişu Mindinică a pretins un bax de vin, un bax de apă minerală şi 15 fripturi de la o persoană (martor denunţător în această cauză) cercetată pentru furt calificat, căreia i-a promis că va scăpa de răspundere penală.

Întrucât nu avea banii necesari cumpărării acelor produse, martorul denunţător i-a înmânat inculpatului suma de 200 lei, urmând ca peste câteva zile să-i mai remită 500 lei – au scris procurorii DNA în documentul citat.

Comisarul şef Mirel Mindinică a fost prins, miercuri, în timp ce primea 190 de lei de la persoana pe care trebuia să o cerceteze pentru furt calificat.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns