Și-a pus legea în cap. Prins băut și cu permisul suspendat, la volanul unei mașini cu număr fals de înmatriculare

de Stiri Buzau Media

Un bărbat de 31 de ani din comuna Mărgăriteşti este cercetat penal după ce a fost prins băut, cu permisul suspendat, la volanul unei mașini cu număr fals de înmatriculare. Bărbatul a fost oprit de către un echipaj din cadrul Secţiei de poliţie rurală Beceni care acţiona pe DJ 203K în timp ce se deplasa pe direcţia Cernăteşti – Beceni.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică a fost testat alcoolscopic, aparatul etilotest indicând o concentraţie alcoolică de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că bărbatul figurează cu permisul reţinut iar autovehiculul cu care se deplasa avea un număr fals de înmatriculare.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea a trei infracţiuni la regimul rutier respectiv, conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, conducerea unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.