Un fost polițist, victima accidentului de luni de la Limpeziș

de Stiri Buzau Media

accidentBărbatul de 53 de ani care luni și-a pierdut viața pe șoseaua europeană, în afara localității Limpeziș, în urma unui accident de circulație a fost polițist. Omul a lucrat la Transporturi Feroviare Râmnicu Sărat  și se numea Aurel Dumitrașcu.

Bărbatul mergea luni la aeroport pentru a-și lua o cumnată. Era însoțit de soția sa și de o altă rudă, un bărbat. La un moment dat, în afara localității Limpeziș, bărbatul de 53 de ani, aflat la volanul unui Logan, a oprit pe marginea șoselei. În acel moment, a fost lovit violent, din spate, de un autoturism Chrysler, iar în urma impactului râmniceanul a murit pe loc.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri, a rezultat că un tânăr  în vârstă de 22 de ani din localitatea Mihăilești aflat la volanul unui autoturism ce se deplasa din direcția Buzău către Urziceni a intrat în coliziune față – spate cu un autoturism ce se afla oprit cu roțile de pe partea stângă pe acostamentul consolidat al aceluiași sens de mers, la volanul acestuia aflându–se un bărbat în vârstă de 53 de ani.

Din  accident a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 53 de ani, rănirea unei pasagere din autoturismul staționat în vârstă de 52 de ani și a doi minori din al doilea autoturism în vârstă de 5 respectiv 7 ani. A fost întocmit dosar penal iar polițiștii rutieri continuă cercetările – au transmis ulterior polițiștii. 

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns