Un producător de vin din Buzău sare în ajutorul refugiaților

de Stiri Buzau Media

Primul producător de vin din România care a ales să se alăture proiectului umanitar „VIN în AJUTOR / WINE AID” pentru refugiații ucraineni este buzoian. Este vorba despre societatea Domeniile Franco-Române, care a fost înființată în anul 2000 la Săhăteni.

Este pentru prima dată în istoria producției de vin din România când mai mulți producători vor îmbutelia vin sub aceeași etichetă pentru a ajuta cetățenii ucrai­neni afectați de război. Jumătate din prețul de vânzare al sticlelor cu această etichetă va fi donat în contul Fondului ,,Spe­ranță pentru Ucraina/Pu­tere de la toți”, administrat de Asociația pentru Relații Comunitare.

Eticheta bilingvă, în română și engleză, va fi lansată în toate rețelele de supermarketuri care vor susține acest proiect uma­nitar, în România, în țări din Uniunea Europeană, dar și de pe alte continente.

Vinurile îmbuteliate sub eticheta „VIN în AJUTOR / WINE AID” vor proveni de la mai mulți producători din România și vor acoperi toate tipurile de preferințe: vinuri albe, rozé și roșii.

Știri despre: ,