Vești bune pentru tinerii care își caută primul job

de Stiri Buzau Media

studenti_36711500Senatorul UNPR Constantin Popa, inițiatorul proiectului legislativ „Primul Job”, a anunțat printr-un comunicat de presă „o victorie pentru tinerii din țara noastră”.

Senatul României, în calitate de primă cameră sesizată, a votat cu o majoritate covârșitoare proiectul de lege „Primul loc de muncă”, pe care l-am inițiat și care a fost susținut de UNPR. Tinerii au nevoie de un proiect care să îi ajute să aibă o sursă de venit, să capete experiență într-un domeniu. Atât eu, cât și colegii mei suntem de părere că este o inițiativă extrem de bună pentru tineri, un mod prin care noi îi putem ajuta să pornească în viață.

Unui tânăr, care iese de pe băncile facultății sau de pe băncile liceului, îi este tot mai greu să își găsească un loc de muncă, deoarece i se cere experiență, condiție pe care nu are cum să o îndeplinească o persoană de 18 ani sau chiar de 22 de ani. Aici intervine proiectul „Primul Job”, oferindu-le tinerilor un sprijin consistent.

Mă bucur că un număr foarte mare de colegi senatori au votat această lege. Îmi doresc ca și votul de la Camera Deputaților să fie asemănător, iar în cel mai scurt timp această lege să își producă efectele. Voi continua să fac politică în interesul cetățenilor, al buzoienilor pe care îi reprezint și, în același timp, să caut modalități prin care să vin în sprijinul celor care au nevoie de ajutor, aceasta fiind una dintre atribuțiile membrilor Parlamentului – se arată în comunicatul de presă remis de Constantin Popa, senator UNPR de Buzău.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns