Vrei un salariu de 2.600 euro pe lună? Ce trebuie să faci

de Stiri Buzau Media

EurosunuCompania de recrutare Job Selection din Brașov organizează o selecție de CV-uri pentru 30 de posturi disponibile în perioada următoare pentru personal hotelier vorbitor al limbilor germană și engleză.

Persoanele selectate vor lucra pe vasele de croazieră în cadrul TUI Cruises și Mein Schiff. Practic, acest job îți permite să călătorești în întreaga lume, să cunoști oameni de culturi și naționalități diferit și să câștigi bani.

Vârsta minimă a aplicanților trebuie să fie 18 ani. Aceștia trebuie să aibă experiență anterioară și/sau cunoștințe în domeniul postului solicitat. Experiența anterioară pe vase de croazieră nu este obligatorie, însă constituie un avantaj. Alte cerințe de la candidați sunt: atitudine pozitivă, spirit de inițiativă, abilități în relații cu clienții, comunicare și lucru în echipă, entuziasm, dorința de a experiementa și de a evolua etc.

Persoanele selectate vor lucra pe vase de croazieră cu contracte de muncă încheiate pe o perioadă de șase luni, cu posibilitate de prelungire și cu o vacanță de două luni între contracte.

Salariul va fi garantat în euro și există și posibilitatea primirii bacșișului, în funcție de post. În ceea ce privește nivelul venitului, de exemplu, un recepționist are un salariu de 1.800 euro pe lună, un Barkeeper de 1.400 euro, în timp ce brutarul-șef și patiserul-șef primesc salarii de câte 2.600 euro net pe lună.

Cazarea în cabină de două persoane, mesele și serviciile medicale sunt asigurate gratuit la bord. Programul de lucru este de șapte zile pe săptămână, aproximativ zece ore pe zi, cu pauze între mesele principale.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns