13 percheziții desfășurate la persoane bănuite de trafic de droguri de risc

de Stiri Buzau Media

În această dimineață, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Buzău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Buzău, au efectuat 13 percheziții domiciliare, în județul Buzău, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și efectuare de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv.

Din cercetări a reieșit că, din 2020 și până în prezent, 9 bărbați s-ar fi aprovizionat cu droguri de risc și substanțe cu efect psihoactiv de la persoane din Galați și București, pe care le-ar fi vândut în Buzău.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate diferite cantități de materie vegetală și pulbere de culoare albă, despre care există suspiciunea că ar fi substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive și telefoane mobile.

Au fost puse în executare 9 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Buzău, pentru audieri.

La activități, au participat și polițiști ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploieşti și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzău, precum și ai Grupării Mobile „Matei Basarab” Ploiești.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Știri despre: , ,