A trecut sau nu George Sava de evaluarea Guvernului? Am putea afla astăzi dacă prefectul și subprefectul rămân pe funcție

de Stiri Buzau Media

received_929292753790454Evaluarea făcută de Guvern asupra brațelor sale din teritoriu produce, în continuare, efecte. După ce, tura trecută, s-au operat zece schimbări, cu tot cu numirile aferente, la tot atâtea prefecturi din țară, astăzi, 2 martie, în ședința de guvern programată pentru ora 10, la ultimul punct al proiectelor aflate pe ordinea de zi, stă unul amenințător: ”Proiect de hotărâre privind numiri/ eliberări de prefecți și/sau subprefecți”. Rămâne de văzut dacă, după ședință, se vor putea trage concluzii asupra evaluării făcute asupra prefectului de Buzău, George Sava, care rămâne, încă, în ceață. Opțiunile sunt două: ori a trecut cu brio de controlul superior ierarhic, ori… nu. Însă deja prim-vicepreședintele PNL Teodor Atanasiu ar fi anunțat aseară la ședința CEx Buzău că prefectul de Buzău este pe lista de înlocuiri. 

Există informații că deja este pregătit omul care va prelua funcția lui Sava. În același timp, anunțul de schimbare a unor prefecți/subprefecți dă fiori și subprefectului.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns