Accident pe DN 1 B. Un TIR plin cu marfă s-a răsturnat

de Stiri Buzau Media
accident
accidentAlarmă marți dimineață după ce pe DN 1 B la Pietroasele a fost anunțat un accident rutier. Mai multe echipaje de poliție, pompieri și o ambulanță SMURD au fost mobilizate în zonă.
La sosirea la locul indicat, forțele de intervenție au găsit un TIR cu numere de Cluj, răsturnat, în afara șoselei. Mașina era încărcată cu materiale de construcție și s-a răsturnat în afara carosabilului în momentul în care se îndrepta dinspre Ploiești spre Buzău.
Șoferul fusese prins între fiarele mașinii, însă, din fericire, nu a fost rănit în urma impactului. El reușise să iasă din cabină atunci când la locul accidentului au sosit polițiștii și pompierii.
Mașina pe care o conducea și încărcătura, care urma să ajungă la un punct comercial de profil,  au fost serios deteriorate în urma accidentului.
Polițiștii susțin că cel mai probabil evenimentul rutier a avut la bază imprudența șoferului în conducere. Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, se pare că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul direcţiei şi astfel  s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

 

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns