UPDATE Accidente grave luni dimineață la Smeeni și la Oreavu. Un biciclist a murit, iar o femeie însărcinată a ajuns la spital

de Stiri Buzau Media

accident-mortalDouă persoane au fost rănite în acestă dimineaţă în urma unui accident produs pe DN 2 E85 în apropierea localităţii Oreavu. În eveniment au fost implicate, potrivit primelor informaţii, două autoturisme. O mașină care se deplasa dinspre Rîmnicu Sărat către Buzău a fost lovită din spate de o altă maşină care circula în acelaşi sens. După impact, primul autoturism s-a răsturnat și două persoane, șoferul și soția sa însărcinată, aflate în primul autovehicul au suferit răni şi au fost transportate la spital.

Un alt accident grav a avut loc luni dimineaţă pe DN 2C, la Smeeni, soldat cu rănirea gravă a unui biciclist. Este vorba despre un bărbat de 77 de ani, care a fost aruncat într-o bordură după ce a fost acroşat de un autoturism condus de o femeie de 54 de ani. Biciclistul ar fi virat stânga, fără să se asigure, iar șoferița nu a mai putut să-l evite.