FOTO Aripi frânte la 19 ani! Buzoianca Andreea Paraschiva sfârșit într-un accident rutier cumplit, pe un drum din Tulcea

de Stiri Buzau Media

1913520_1115239791854805_2433468790648594248_n

Tânăra Andreea Paraschiv, originară din Buzău, a pierit duminică seară într-un cumplit accident rutier produs pe un drum din Tulcea. În vârstă de 19 ani, Andreea cocheta cu lumea modei, în 2013 ea participând la Miss Buzău, concurs în urma căruia a câştigat un contract de reprezentare cu o agenţie de modelling din Capitală. Urmase și cursurile Liceului de Artă “Margareta Sterian” din Buzău.

Aseară, Andreea Paraschiv a murit după ce s-a izbit cu maşina de un copac de la marginea drumului. Adolescenta obținuse permisul de conducere în urmă cu o lună. Fără experienţă, a condus pe un asfalt umed, iar la ieşirea dintr-o curbă a pierdut controlul volanului.

Părinţii ei, de profesie poliţişti de frontieră, au ajuns la locul tragediei, unde şi-au găsit singura fiică fără suflare. Fata lor abia absolvise Liceul “Constantin Brătescu”, din Isaccea, județul Tulcea. Luni ar fi urmat să susţină prima probă de la Bacalaureat. Înaintea examenului, tânăra ieşise la plimbare.

Andreea era o tânără plină de viaţă, înconjurată de prieteni. În urmă cu câteva zile, scria pe reţeaua de socializare cât este de fericită. Îşi dorea să înceapă o nouă viaţă, după terminarea liceului.

“Iata ca a venit si ziua absolvirii… Parca ieri plecam cu mama de mana spre clasa I. Cu mii de emotii si asteptari am plecat atunci la drum si cu la fel de multe emotii inchei acest drum astazi. Au trecut repede toti acesti ani, cu bune, cu rele, am cunoscut o multime de oameni, am invatat multe lucruri, am ras, am plans, am trait fiecare clipa si sentiment la intensitate maxima. In tot acest timp am descoperit cine sunt, ce pot face, m-am maturizat… Iar acum sunt la capat de drum, cu milioane de vise in buzunar, cu lacrimi in ochi, cu zambetul pe buze si cu un amalgam de sentimente in suflet. De astazi pot spune ca nu mai sunt copil, acum incep responsabilitatile, lupta pentru a ajunge acolo unde imi doresc si munca pentru a cladi un viitor frumos. A venit momentul sa imi iau viata in maini si sa o modelez singura. Fiecare greseala, fiecare reusita, fiecare regret sau multumire sunt ale mele, sunt rodul actiunilor si deciziilor mele de acum inainte. Sunt atat de mandra ca am ajuns pana aici si ca am realizat atat de multe în tot acest timp. Mi-am făcut părinții mândri, prietenii, profesorii care m-au îndrumat, m-au susținut și au crezut în mine. Fără ei nu aș fi reușit să fiu cine sunt astăzi și de fiecare dată când voi avea ocazia voi spune cat de recunoscatoare le sunt pentru asta. Cand nimeni nu credea in mine, nici macar eu, ei au facut-o si m-au determinat sa lupt si sa reusesc mereu sa materializez ceea ce imi propun.
Am atatea emotii, imi e atat de teama si totusi sunt atat de fericita. E un nou inceput, un nou drum, un drum spre o noua viata… Viața de adult!“ – 
scria Andreea pe Facebook.

Un accident cumplit a oprit-o din drumul său.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns