BOBAS 2016. Miting aviatic de excepție, astăzi, pe aerodromul de la Boboc

de Stiri Buzau Media

miting aviaticAșa cum ne-a obișnuit în ultimii ani, Școala de Aplicație pentru Forțele Aeriene „Aurel Vlaicu” de la Boboc organizează sâmbătă, 18 iunie, pe aerodromul din localitate, un miting aviatic de excepție.

„Bobas 2016” este o activitate a aviatorilor români care se pregătesc în unitatea de la Boboc. Concomitent cu demonstrația aeriană, la Școala de Aplicație pentru Forțele Aeriene „Aurel Vlaicu” este și „Ziua Porților Deschise”.

Evenimentul începe la ora 10.00, intrarea la fiind liberă. Vor putea fi urmărite evoluții cu aeronave aparținând Forțelor Aeriene Române (MiG 21 LANCER, C-27J SPARTAN, C-130 HERCULES, IAR-330, IAR-99, IAR-316B, YAK-52). Piloții militari vor fi acompaniați de așii acrobati și parașutiștii de la Aeroclubul României, Iacării Acrobați, Regional Air Services și alții. Spectacolul va fi completat de un mare număr de avioane ultraușoare de diferite tipuri, motoparapante, aeromodele și o expoziție statică de tehnică militară.

Pentru a facilita accesul buzoienilor la eveniment, unitatea de la Boboc pune la dispoziție mai multe autocare, care vor pleca de la Catedrala „Sfântul Sava” din municipiu, la ora 09:00.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns