Buzoieni, invitați, vineri, la prima bursă a locurilor de muncă

de Stiri Buzau Media
Buzoienii care își caută un loc de muncă au șansa să își găsească un job la prima bursă generală a locurilor de muncă de anul acesta, care va fi organizată, vineri, 12 mai. Evenimentul va avea loc în aceeași zi, în toate cele cinci orașe din județ: Buzău, Rm. Sărat, Nehoiu, Pătârlagele și Pogoanele.
La prima bursă a locurilor de muncă din acest an sunt așteptați zeci de angajatori. Deocamdată, firmele din județ participante la bursa de muncă oferă 45 de locuri pentru agent asigurare, șase locuri de muncă ajutor de bucătar, trei locuri de muncă ajutor ospătar, trei locuri de muncă asistent manager și șapte locuri de muncă pentru postul de bucătar. Oferta va suferi, însă, modificări în sensul suplimentării ei până în ziua desfășurării evenimentului.
În prezent, pe site-ul Agenției de Ocupare a Forței de Muncă Buzău sunt vacante aproape 300 de locuri de muncă. Sunt posturi ce vizează, atât muncitori calificați în meserii precum sudor, ospătar, lăcătuș, electrician, strungar, inginer, dar și medici pentru Spitalul Județean Buzău sau muncitori necalificați.