Care a fost ultima decizie a Guvernului Ponta!

de Stiri Buzau Media
Care a fost ultima decizie a Guvernului Ponta!

Care a fost ultima decizie a Guvernului Ponta!Guvernul Ponta, reunit în ultima şedinţă, a majorat salariile din Educaţie astfel încât întreaga mărire prevăzută în acordul semnat cu sindicatele din acest domeniu să fie de 25%, de la 1 decembrie, premierul demisionar apreciind că cineva i-a atras atenţia că trebuie adoptat acest act normativ.

Am vrut să facem şedinţă să vă mulţumesc, dar şi să nu lăsăm ceva din ceea ce am făcut nefinalizat. Noroc că au fost alţii mai atenţi şi mi-au atras atenţia că trebuia să adoptăm şi actul normativ în baza acordului pe care l-am semnat cu cei din Educaţie. Îl adoptăm acum, în această şedinţă. În acest fel, Sănătatea şi Educaţia primesc ceea ce trebuiau să primească demult – le-a spus Ponta miniştrilor, miercuri, în ultima reuniune a Guvernului.

Premierul Victor Ponta  a declarat, miercuri, că îşi depune mandatul şi că speră că demisia guvernului său satisface cerinţele oamenilor care au fost în stradă, adăugând că este nevoie de soluţii raţionale. Ponta consideră că supărarea cetăţenilor nu trebuie să degenereze în violenţă stradală, de aceea demisia Guvernului este cea mai oportună soluţie.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns