Cătălin Boaru, șef serviciu în Primăria Buzău, rămâne în arest la domiciliu. Magistrații au respins contestația procurorilor care-l vroiau după gratii

de Stiri Buzau Media
Cătălin Boaru, șef serviciu în Primăria Buzău, rămâne în arest la domiciliu. Magistrații au respins contestația procurorilor care-l vroiau după gratii

Cătălin Boaru, șef serviciu în Primăria Buzău, rămâne în arest la domiciliu. Magistrații au respins contestația procurorilor care-l vroiau după gratiiCătălin Boaru, șef serviciu în Direcția Economică a Primăriei Buzău, rămâne în arest la domiciliu. Magistrații de la Curtea de Apel au respins contestaţia procurorilor DIICOT la soluţia Tribunalului Buzău, care a stabilit măsura arestului la domiciliu pentru Cătălin Boaru.Pe de altă parte, și Boaru a făcut contestație la măsura arestului la domiciliu, însă și aceasta a fost respinsă, rămânând în vigoare decizia data initial de Tribunal.

 (…)respinge ca nefondate contestaţiile formulate de Ministerul Public – Parchetul de pe lîngă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie-Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism-Biroul Teritorial Buzău şi inculpatul Boaru Cătălin Liviu împotriva încheierii nr. 74 din 18 noiembrie 2015 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Buzău. Conform art.275 alin.2 Cod procedură penală obligă contestatorul inculpat la plata sumei de 200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă – se arată în soluţia instanţei.  

Cătălin Boaru și alți 4 funcționari din Direcția Economică sunt cercetați pentru constituire de grup infracțional, abuz în serviciu și fraudă informatică, după ce ar fi șters mai multor persoane fizice amenzi iar unor persoane juridice taxe și impozitate datorate bugetului local.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns