Cine a căzut victimă hoților din mașini reținuți miercuri de polițiștii buzoieni?

de Stiri Buzau Media

received_975108169208912Buzoianca în vârstă de 55 de ani, jefuită de 40.000 lei şi un telefon mobil, de cinci indivizi din București și județul Ilfov prinși miercuri de polițiștii buzoieni de la investigații criminale din cadrul IPJ Buzău, este soția cunoscutului om de afaceri buzoian Costică Lepădatu.

În ziua de 18 mai, poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia municipiului Buzău au efectuat cinci percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, la cei cinci indivizi bănuiți de săvârșirea unor furturi din autoturisme comise pe raza municipiului Buzău.
În urma percheziţiilor desfăşurate au fost ridicate mai multe articole de îmbrăcăminte şi suma de 3.575 lei. Totodată au fost puse în executare cinci mandate de aducere emise pe numele a cinci persoane cu vârste cuprinse între 26 şi 46 de ani.
Din cercetări a reieșit faptul că la sfârşitul anului 2015, membrii grupării infracționale, cinci în total, s-au deplasat pe raza municipiului Buzău și au sustras din autoturismul lăsat neasigurat de buzoianca în vârstă de 55 de ani, suma de 40.000 lei şi un telefon mobil, prejudiciul estimat de partea vătămată fiind de 47.000 lei. Femeia a fost luată în vizor în banca de unde a retras banii, apoi urmărită în trafic, iar când a coborât din mașină pentru scurt timp, lăsând portiera deschisă, hoții i-au furat banii.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns