UPDATE: Cioban dispărut, găsit MORT într-o fântână la Florica

de Stiri Buzau Media
politia-banda-interzis

politia-banda-interzis

UPDATE: Ciobanul care a fost găsit mort duminică într-o fântână la Florica a murit accidental. Omul a căzut în fântână de beat ce era. Acolo, își ținea mâncarea la rece iar în momentul în care a mers să-și ia de-ale gurii pentru seară, s-a dezechilibrat, amețit de băutură, și a căzut.

Cel mai probabil, ciobanul a murit înecat, însă acest aspect va fi stabilit în urma necropsiei ce va fi efectuată de SML.

STIREA INITIALA:Polițiștii buzoieni trebuie să facă lumină în cazul morții unui bărbat de fel din Amaru, care lucra ca cioban la Florica. Omul în vârstă de 34 de ani a fost găsit mort într-o fântână, pe câmp, pe raza localității.

Pompierii au fost cei care au scos din apă trupul neînsuflețit al ciobanului. În urma necropsiei ce va fi efectuată de medicii legiști la începutul săptămânii, anchetatorii vor putea stabili dacă a fost vorba despre o sinucidere ori la mijloc este o mână criminală.

Conform anchetatorilor, în acest caz a fost audiat deja un cioban, care îl cunoștea pe cel decedat.   De altfel, acesta este cel care i-a anunțat pe polițiști de dispariția bărbatului de 34 de ani.

Revenim cu detalii!

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns