Colegiul Psihologilor din România oferă asistenţă gratuită victimelor incendiului din clubul Colectiv şi rudelor acestora

de Stiri Buzau Media
Colegiul Psihologilor din România oferă asistenţă gratuită victimelor incendiului din clubul Colectiv şi rudelor acestora

Colegiul Psihologilor din România oferă asistenţă gratuită victimelor incendiului din clubul Colectiv şi rudelor acestoraColegiul Psihologilor din România va sprijini autorităţile române pentru acordarea asistenţei psihologice gratuite post-traumă pentru victimele incendiului din clubul Colectiv şi pentru rudele acestora.

Colegiul Psihologilor din România a demarat mai multe acţiuni pentru constituirea echipei de psihologi specializaţi în consiliere psihologică şi psihoterapie, care urmează să acorde serviciile de asistenţă psihologică.

Membrii echipei de psihologi vor colabora cu specialiştii din sistemul public de sănătate şi din Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

Pentru completarea echipelor de specialişti, adresăm rugămintea psihologilor specializaţi în consiliere psihologică şi psihoterapie, care pot acorda servicii psihologice de urgenţă în mod gratuit, să ne contacteze.

Mai multe informaţii puteţi obţine la numărul de telefon:  0733.07.34.54  – Colegiul Psihologilor din România.

La Spitalul Clinic de Urgenţa Bagdasar-Arseni din Bucureşti, de formarea echipei de lucru se va ocupa Psih. Adrian Socol, tel: 0726.264.231, iar la Spitalul Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri – Dr. Diaconu Gabriel, tel. 0726.101.707 – se arată într-un comunicat al Colegiului Psihologilor din România.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns