Constantin Boșcodeală, condamnat de colegii de partid înainte de sentința finală: “Mai veți răbdare până marți”

de Stiri Buzau Media

image-2013-10-8-15757025-70-constantin-boscodealaVestea că afaceristul Constantin Toma este prima opţiune a PSD pentru funcţia de primar nu a picat bine actualului edil al Buzăului. Constantin Boșcodeală consideră că lucrurile vor fi lămurite abia pe 1 martie, atunci când va fi anunţată sentinţa în dosarul “Gloria”.

Mai aveți răbdare până marți – a fost replica primarului municipiului Buzău.

Îmi pare rău, dar am văzut mai multe candidaturi şi din P.S.D. şi independenţi. Dumneavoastră sunteţi conştienţi, foarte clar că, până la urmă am observat că, şi celelalte partide, şi fac referire aici la unu mai mare, la PNL, stau după procesul meu de la Braşov. Pentru mine este un lucru foarte serios şi aştept cu nerăbdare ca lucrurile să evolueze aşa cum trebuie în sensul în care nu poţi să condamni un om nevinovat – a spus Boșcodeală. 

Chiar în eventualitatea unei sentințe favorabile, primarul Boşcodeală are șanse minime de a mai putea candida pentru un nou mandat, având în vedere că mai are un proces pentru abuz în serviciu, pe rolul Tribunalului Dâmbovița – dosarul Orizont”. Într-o postare recentă pe Facebook, preşedintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu a anunţat că membrii de partid cu procese în justiţie nu mai pot candida. Ieri, Boşcodeală nu a vrut să comenteze, deși a părut deranjat de declarație.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns