Copil de 3 ani, lovit de mașină. Șoferul a părăsit locul accidentului

de Stiri Buzau Media
Ambulanta

AmbulantaO dramă a fost pe punctul de a se produce marți seară în municipiul Buzău. Un copil de 3 ani, lăsat nesupravegheat de părinți, a traversat strada prin loc nepermis și a fost lovit de o mașină. Șoferului nu i-a păsat de ce se întîmplă cu bietul copil și a plecat de la locul accidentului.

„În ziua de 4 august  a.c., în jurul orei 17.00, pe raza municipiului Buzău a fost sesizată producerea unui accident de circulaţie. În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii rutieri la faţa locului, a rezultat că în timp ce conducea un autoturism din direcţia bulevardul Unirii  către Şoseaua Brăilei, un buzoian în vârstă de 39 de ani a acroşat un minor care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău însă nu a rămas internată”, susțin reprezentanții IPJ Buzău.

Conform acelorași surse, șoferul a părăsit locul accidentului iar în urma investigaţiilor efectuate a fost identificat de către poliţişti. El nu a fost reținut însă s-a ales cu dosar penal.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns