Cum au votat oamenii politici

de Stiri Buzau Media

Unul dintre primii politicieni care s-a prezentat astăzi la vot a fost candidatul PNL Buzău pentru Primăria Municipiului Buzău, Ovidiu Anghel care a votat la secţia de la Liceul Pedagogic “Spiru C. Haret” la ora 8.30, însoțit de soție și de fiul său.

Candidez din respect pentru buzoieni, candidez să redăm Buzău buzoienilor și pentru viitorul copiilor noștri, a fost mesajul lui Ovidiu Anghel.

Constantin Toma, candidatul PSD la primăria Buzău a votat astăzi dimineaţă, la ora 7.30, la secţia 32 de la Liceul de Arte “Margareta Sterian”.  În prezenţa soţiei şi a celor două fiice candidatul PSD Buzău Constantin Toma a venit în secţia de vot la ora 7.30.

Am votat pentru o administraţie onestă şi profesionistă. Invit toţi buzoienii să vină la vot, pentru că, până la urmă, este un vot pentru ei, este un vot pentru Buzău şi cred cu tărie că numai uniţi putem relansa Buzăul – a spus Toma, la ieşirea de la urne.

Preşedintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu, primul pe lista de consilieri judeţeni a PSD, a mers la vot, de asemenea, dimineaţă, însoțit de nepotul său și de soție.

Am votat pentru continuarea proiectelor în Consiliul Judeţean, pentru infrastructură, pentru sănătate şi educaţie, am votat pentru generaţia de mâine şi pentru o echipa puternică, care poate să facă lucruri bune pentru judeţul Buzău – a declarat Neagu, la ieşirea din secţia de votare.

Candidatul UNPR Constantin Popa a primit două buletine de vot pentru desemnarea primarului. Acesta a precizat la ieşirea de la urne că votul sau a fost pentru “Toţi cei care POT, ŞTIU şi VREAU să facă administraţie în Buzău”.

13389190_745946495547344_1203003201_oSper că am convins marea majoritate a buzoienilor, în primul rând să vină la vot pentru că acesta este cel mai important lucru care trebuie făcut și este lucrul de la care trebuie să pornim schimbarea. Ne dorim să facem o normalitate în orașul Buzău – a precizat Andrei Neder, candidatul ALDE la Primăria Buzău.

Am votat pentru prosperitate Buzăului şi o administraţie corectă în primărie. Nu mă voi abate de la programul expus în timpul campaniei, astfel că fiecare buzoian va avea parte de parteneriat cu Primăria Municipiului Buzău – a precizat Constantin Ionescu, candidat independent la Primăria Buzău.

 

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns