Destin frânt la 27 de ani. O mămică din Buzău, răpusă de CANCER

de Stiri Buzau Media

Destin frânt de cancer. O buzoiancă de 27 de ani a fost răpusă de boala nemiloasă, la o vârstă la care mulți dintre noi abia începem să simțim adevăratele bucurii ale vieții. Daniela Vlădoiu avea un băiețel de 3 ani care va trăi fără mamă.

Daniela Vlădoiu a fost diagnosticată anul trecut cu cancer, la scurt timp după ce a adus pe lume un copilaș. Diagnosticul crunt nu a doborât-o psihic pe tânăra mămică ce și-a propus să lupte pentru copilul care avea atâta nevoie de ea.

A urmat tratamente crunte care au slăbit-o și transformat-o până în momentul în care medicii români i-au decis să o trimită acasă cu precizarea că nu mai are mult de trăit.

Familia și prietenii au început din acel moment lupta contra cronometru. Oameni de pretutindeni au răspuns apelului disperat al celor dragi Danielei. S-au strâns astfel banii necesari pentru ca tânăra de 27 de ani să plece la operație la o clinică din Turcia.

Daniela a urmat și în țara străină tratamentele pe care medicii le-au considerat potrivite în lupta împotriva cancerului, a fost supusă unei operații însă organismul ei a început să cedeze încet –încet în fața bolii.

În  cele din urmă, Daniela Vlădoiu a fost trimisă acasă, la Buzău. De zile bune ea nu mai putea mânca iar în ultima vreme nu mai bea nici apă. În cele din urmă, s-a stins în noaptea de duminică spre luni. A lăsat în urmă un băiețel care nu va mai avea cui să spună mamă, dar și rude și prieteni îndurerați.

Dumnezeu s-o ierte!

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns