Dispărută fără urmă. O adolescentă de 14 ani a plecat de acasă și nimeni nu știe nimic de ea

de Stiri Buzau Media

poza disparutaO adolescentă de 14 ani din Buzău a dispărut fără urmă de aproape două zile. Ieri dimineaţă, Bianca Florentina Cristea, elevă în clasa a VII-a la Şcoala 16 din Buzău, a plecat de acasă spre şcoală, însă nu s-a mai întors acasă la ora obișnuită. Îngrijorată, mama fetei a sunat diriginta care i-a spus femeii că fiica sa nu fusese la școală. De atunci, părinţii o caută disperaţi, iar îngrijorarea lor creşte, mai ales că fiica lor nu a lipsit niciodată de acasă atât de mult. Părinţii au indicii că fata şi-ar fi planificat plecarea. Bianca şi-a luat de acasă mai multe haine, un telefon mobil scump şi acte.

Fata a mai fost plecată de acasă și în trecut că are un anturaj care o influențează negativ. Acum și-a plănuit plecarea, a luat haine într-un ghiozdan și certificatul de naștere. Acum noi nu vrem altceva decât un semn de la ea să ne sune că e bine, teafără, măcar să ne spună că nu a pățit nimic rău. Noi nu suntem supărați pe ea și chiar vrem să o ajutăm, să ne spună ce probleme are și să încercăm să le rezolvăm – spun părinții fetei.

Părinţii fetei au mers la Poliţie, pentru a reclama dispariţia şi speră acum ca fata lor să fie găsită şi să se întoarcă în sânul familiei. În urma plângerii din partea familiei, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Buzău a declanşat operaţiunile de căutare, fiind solicitată şi măsura urmăririi la nivel naţional.

UPDATE 17:40

Adolescenta în vârstă de 14 ani a fost găsită, în această seară, de către un echipaj de politie. Fata se ascunsese la o familie care locuia în zona Concas. Fata a fost dusă la sediul Poliției Municipiului Buzău pentru a da explicații.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns