Donați sânge pentru supraviețuitori!

de Stiri Buzau Media

sangeAutoritățile buzoiene cer sprijinul nostru pentru salvarea vieților celor care au supraviețuit infernului din capitală. Printr-un comunicat de presă din partea ISU Buzău, buzoienii sunt chemați să doneze sânge pentru sprijinirea unităților medicale din capitală, unde sunt internate persoanele rănite.

Având in vedere tragicul eveniment petrecut în seara de 30.10.2015 în Bucureşti, din care a rezultat un număr însemnat de persoane rănite, în cadrul şedinţei operative a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, desfăşurată în această dimineaţă, s-a decis, pentru sprijinirea unităţilor medicale din capitală ce au nevoie de cantităţi importante de sânge,deschiderea în mod excepţional a Centrului de Transfuzie Sanguină Buzău ce va funcţiona după următorul program (Sâmbătă-Duminică 1100-1400).

Prefectul judeţului Buzău, în calitate de preşedinte al CJSU, face apel către toţi oamenii care pot dona sânge, să dea dovadă de solidaritate participând la această acţiune, primii care vor răspunde acestui demers fiind lucrătorii Ministerului Afacerilor Interne (pompieri, jandarmi, poliţişti).

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns