Dragoș Cojocea, implicat într-un nou scandal

de Stiri Buzau Media
cojocea

cojoceaDragoș Cojocea, director în Consiliul Județean, implicat de-a lungul vremii în mai multe scandaluri, el fiind de altfel, și cel care a contribuit la organizarea flagrantului lui Cristi Bîgiu, în iarna anului trecut, revine în atenția opiniei publice.

Cojocea a fost acuzat de Mariana Tudor, consilier ALDE,  că a avut o ieșire necontrolată în comisia în care se dezbăteau probleme legate de derularea unui proiect, întrunire la care erau convocaţi angajaţi ai Consiliului Județean.

Mariana Tudor a relatat că Dragoș Cojocea a dat buzna în sală şi a ţipat la directorul Direcţiei Juridice, Mirela Oprea, pe motiv că a funcţionari ai Consiliului se aflau acolo.

 „Am invitat-o pe șefa de proiect de la proiectul cu șomerii de la bibliotecă să ne explice în detaliu proiectul pe care l-a propus. Ea a venit, ne-a dat toate informațiile numai că la un moment dat a intrat în sală domnul Cojocea care a început să țipe la doamna Oprea că nu e normal să îi ia oamenii să îi aducă la comisii. Domnul Cojocea nu a înțeles probabil că aceste comisii nu sunt publice și că doamna a fost invitată să dea informații în legătură cu proiectele. Vă rog frumos să luați act de acest caz și să luați măsurile ce se impun”, a declarat consilierul Județean Mariana Tudor.

Vicepreşedintele Emanoil Neagu a calmat rapid situaţia calificând gestul lui Cojocea drept unul regretabil şi incalificabil.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns