Dragoș Voicu, primarul comunei Siriu: Mi-am depus candidatura pentru funcția de primar al comunei Siriu

de Stiri Buzau Media

Dragi prieteni,

Mi-am depus candidatura pentru funcția de primar al comunei Siriu la biroul electoral de circumscripție nr. 71. Candidez pentru al doilea mandat de primar al Siriului. În dosarul de candidat sunt acte, în sufletul meu sunt: hotărâre, siguranță că vă pot demonstra prin fapte că putem continua împreună să dezvoltăm Siriul, determinare și motivare. Motivarea provine de la aprecierea dumneavoastră pentru rezultatele din primul mandat în fruntea comunității și pentru echipa din Primăria și Consiliul Local Siriu, împreună cu care reușim să scoatem și mai mult comuna noastră în lume!
Vreau să mulțumesc susținătorilor care au susținut prin semnătură candidatura mea ca Primar și a colegilor mei, care vor candida pentru funcția de consiler local.
Mulțumesc colegilor din Organizatia PSD Buzau si Organizatia Locală Siriu!
Mulțumesc familiei mele care îmi este întotdeauna alături, lucru deloc ușor în altfel de activitate!

În 3 ani și jumătate am demonstrat că în afară de familia mea, cea mai importantă preocupare a mea a fost dezvoltarea durabilă a comunei Siriu și rezolvarea problemelor dumneavoastră. Eu nu mă schimb, marșez cu aceleași principii pe mers înainte.
Avem multe proiecte finalizate, începute sau care vor începe cât de curând, însă mai avem mult de lucru și de aceea pt noi toți este important să continuăm toate aceste investiții.

Vin în fața dumneavoastră cu cea mai bună echipă formată din oameni ambițioși, muncitori, seriosi, pregătiți si care își iubesc comuna.
Fac parte din echipa PSD SIRIU, propusă pt ocuparea funcției de consiler local:

1 Voicu Constantin Dragoș
2 Rădulea Maria
3 David Daniela Andreea
4 Cernat Silviu Constantin
5 Onica Laura
6 Drăgoi Gheorghe Petronel
7 Brătianu Vasile
8 Posea Gheorghe
9 Drăgoi Constantin
10 Mihăilă Vicol
11 Pavel Laurian
12 Durac Gheorghe
13 Radu Constantin Cătălin
14 Popa Mihai Gabriel
15 Danciu Constantin Sorin
16 Rădulea Petre Marian
17 Anghel Costică

Așa să ne ajute Dumnezeu!


Dragoș Voicu, primarul comunei Siriu