Elevii buzoieni invitați de IPJ să participe la Concursul Național de poezie “Copiii României creează”

de Stiri Buzau Media

received_958417977544598Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne organizează cea de-a XXIII-a ediție a concursului național de poezie ‘Copiii României creează’, în perioada aprilie — mai 2016.
Concursul este deschis tuturor copiilor din țară și se organizează pe trei categorii de vârstă (8 — 11 ani, 12 — 15 ani și 16 — 18 ani), în două etape, după cum urmează:
— Etapa I, la nivel județean, este organizată de inspectoratele județene de poliție. Poeziile vor fi jurizate pe plan local, cu sprijinul cadrelor didactice de specialitate, iar cele selecționate vor fi trimise la Centrul Cultural al MAI — Biroul Marketing, Tradiții și Educație;
— Etapa a II-a — la nivelul Centrului Cultural al MAI se va proceda la selecția, jurizarea și acordarea premiilor. Pe categorii de vârstă, se vor acorda câte trei premii și patru mențiuni. Jurizarea poeziilor se va realiza în perioada 17 — 19 mai.
În data de 24 mai, vor fi anunțate structurile teritoriale ale MAI cu privire la rezultatele finale ale concursului și vor fi trimise prin poștă premiile.
Elevii trebuie să trimită poeziile până la data de 5 mai, pe adresa Inspectoratului de Poliție Județean Buzău: str. Chiristigii nr. 8-10, cod 120024, Buzău, cu mențiunea ‘pentru Compartimentul Relații Publice’.
Concurenții pot participa cu maxim 3 poezii dactilografiate în format A4, la 1,5 rânduri.
Fiecare lucrare trebuie să aibă menționate pe verso: școala/ liceul, clasa, adresa de domiciliu, localitatea, județul, numele și prenumele concurentului, vârsta, precum și numărul de telefon al profesorului coordonator sau al părintelui/ elevului.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns