Firmă importantă de confecții din Buzău lăsată de agentul de pază fără bonurile de masă pentru angajați

de Stiri Buzau Media

agent pazaUn agent de pază la o firmă importantă de confecții textile din Buzău a băgat mâna în visteria societății pe care ar fi trebuit să o păzească de hoți. Individul a folosit cheile de la birou și profitând de încrederea șefilor a furat bani și bonuri de masă. Conducerea societății și-a dat seama la un moment dat și a anunțat Poliția. Prejudiciul este estimat până acum la circa 10 mii de lei.

Marți, poliţiştii din cadrul Biroului de investigaţii criminale de la Poliţia municipiului Buzău au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului de 45 de ani din comuna Merei, bănuit de comiterea furturilor. Activitatea s-a desfăşurat în baza mandatului emis de Judecătoria Buzău.

Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că în perioada noiembrie 2015 – februarie 2016, prin folosirea de chei potrivite, bărbatul ar fi pătruns în repetate rânduri în incinta biroului de contabilitate de la firma la care lucra şi ar fi sustras tichete de masă şi sume de bani în valoare totală de aproximativ 10.000 de lei.

În urma activităţilor desfăşurate în ziua de 2 februarie a.c., de la domiciliul bărbatului au fost ridicate 81 tichete de masă emise pe numele mai multor persoane angajate la aceeaşi societate cu privire la care bărbatul a recunoscut că le-a sustras din incinta biroului de contabilitate de la firma la care lucrează – au precizat reprezentanții IPJ Buzău.

Faţă de bărbatul de 45 de ani s-a dispus continuarea urmăririi penale şi s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii de investigaţii criminale continuă cercetările pentru documentarea  întregii activităţi infracţionale a bănuitului și recuperarea prejudiciului.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns