Fotograful Cătălin Ilniţchi, rănit grav în incendiul din Colectiv, a fost transferat în Israel

de Stiri Buzau Media
Fotograful Cătălin Ilniţchi, rănit grav în incendiul din Colectiv, a fost transferat în Israel

Fotograful Cătălin Ilniţchi, rănit grav în incendiul din Colectiv, a fost transferat în IsraelFotograful Cătălin Ilniţchi, în vârstă de 30 de ani, care a fost rănit grav în incendiul din clubul Colectiv, a fost transferat duminică la spitalul Sheba – Tel Ha Shomer din Israel.

oCătălin Mircea Ilniţchi a fost una dintre persoanele rănite grav în tragedia din clubul Colectiv. În momentul declanşării incendiului, tânărul fotograf se afla chiar lângă scena pe care concerta trupa Goodbye to Gravity. Ulterior, el a fost internat la Spitalul „Floreasca” din Bucureşti, fiind în stare critică, potrivit relatărilor de pe Facebook ale apropiaţilor acestuia.

Cătălin Ilniţchi este din Buzău şi este colaborator al unei publicaţii pentru iubitorii muzicii rock. Pe 30 octombrie, el a ajuns la concertul Goodbye to Gravity, din clubul Colectiv, în ultimul moment, după ce ar fi fost anunţat de un coleg că nu poate ajunge la eveniment pentru a face poze.

În ultimele zile, pe Facebook au apărut numeroase apeluri de ajutorare a fotografului Cătălin, oamenii fiind rugaţi să doneze sânge pentru acesta. El are o grupă de sânge rară, AB. De asemenea, la Banca Transilvania, pe numele mamei lui Cătălin, Tamara Adina Neagu, au fost deschise trei conturi în care pot fi făcute donaţii.

Bilanţul persoanelor decedate în tragedia din clubul Colectiv a ajuns la 45.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns