Colegiul Hasdeu, primul pe țară la Evaluare!

de Stiri Buzau Media

O nouă performanță extraordinară obținută de Colegiul Naţional „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Buzău! Într-un top neoficial naţional al unităților de învățământ din România, titratul liceu buzoian s-a clasat pe primul loc, în urma rezultatelor obținute de elevi la Evaluarea Națională.

Acest clasament a avut în vedere media notelor obținute de elevi la examen. Media generală a celor 25 de elevi absolvenți ai clasei a VIII-a, de la Hasdeu, care au participat la Evaluarea Națională, a fost de 9,58, fiind cea mai mare din țară. Prestația absolvenților de gimnaziu de la colegiul buzoian a fost remarcabilă și la materiile de concurs. La Română, elevii de la Hasdeu au obținut media 9,47, iar la Matematică, 9,69.

De asemenea, liceul buzoian se poate mândri cu singura medie de 10 din județ, la Evaluare, și una dintre cele 65 de medii de 10 la nivel național. Rezultatele, din acest an, ale elevilor de la Colegiul „Bogdan Petriceicu Hasdeu”, la examenul de Evaluare Națională sunt printre cele mai bune din istoria liceului.