Gloria Buzău, victorie importantă la Dumbrăvița!

de Stiri Buzau Media

Trei puncte mari obținute de Gloria Buzău, în deplasare, la Dumbrăvița, formație care nu pierduse pe teren propriu în acest sezon.

Prima repriză a fost echilibrată, cu câte o ocazie mare pentru ambele formații. Bănățenii puteau înscrie în minutul cincisprezece, după o acțiune finalizată de Tănase, cu un șut parat, din fericire, de portarul Greab. Și buzoienii puteau înscrie un sfert de oră mai târziu. A șutat Dumitru, mingea l-a lovit în piept pe Trifon și, după un carambol, balonul a lovit bara, ricoșând în lateral. Până la pauză, Dumbrăvița a mai avut o ocazie notabilă, după un corner la capătul căruia Mirciou a reluat cu capul de la marginea careului mic, pe lângă poartă.

Imediat după reluare, Gloria Buzău a dat lovitura prin Wiktorski, cu largul concurs al portarului Trifon. Polonezul a îndeplinit o formalitate, împingând mingea în plasă, din 3 metri. În avantaj, buzoienii au mizat pe cartea contraatacului, având oportunitatea de a majora scorul, în două rânduri, prin Vali Dumitrache. Minutul 82 a mai adus o ocazie mare a Gloriei, atunci când Radic a șutat într-unul dintre apărătorii gazdelor, din 10 metri. Din fericire, nici Dumbrăvița nu și-a mai creat ocazii periculoase, iar meciul a avut final fericit, pentru buzoieni.

Grație celor trei puncte obținute vineri, Gloria Buzău se menține pe locurile de play-off.