Gloria Buzău, victorie în ultima partidă a sezonului!

de Stiri Buzau Media

Deja promovată, Gloria Buzău a încheiat sezonul cu o nouă victorie, de această dată, în deplasare, la Miercurea Ciuc. Formația din Crâng s-a impus cu 1-0, în partida cu Csikszereda, la capătul unui meci în care Andrei Prepeliță a trimis în teren jucători mai puțin utilizați, dar și câțiva debutanți.

Fără a avea vreo miză în partida de la Miercurea Couc, Gloria a preferat să se apere, motiv pentru care gazdele au avut mai multe ocazii de a înscrise, două chiar în primele zece minute ale întâlnirii.

Și în partea a doua a meciului, jucătorii de la Csikszereda puteau marca în trei situații, însă ori au greșit ținta, ori mingea a fost respinsă de debutantul din poarta buzoienilor, Alessandro Lepădat. Când părea că partida se va încheia cu un scor alb, Gloria a reușit să înscrie în minutul 94, printr-un alt debutant, Gabriel Bucur, introdus în teren cu doar 3 minute mai devreme. Chică-Roșă a avansat pe dreapta, a centrat în fața porții, iar Akhmatov a ratat incredibil din 6 metri, singur cu portarul. Balonul a ajuns însă la Gabriel Bucur, care a înscris cu un șut la colțul lung, în dreapta.

În urma acestei victorii, Gloria a terminat play-off-ul pe locul 4 în clasament, cu 51 de puncte, la egalitate cu CS Șelimbăr și cu un punct în minus față de Corvinul Hunedoara, ambele neavând drept de promovare. În spatele formației buzoiene se află, la 8 puncte distanță, CS Mioveni, și la 11 puncte, Csikszereda.