Metalul Buzău continuă seria victoriilor!

de Stiri Buzau Media

Metalul Buzău este de neoprit și în play-off-ul Ligii a 3-a. În prima rundă, echipa din Crâng a trecut, cu 4-2, de Unirea Braniștea, o formație care i-a pus destule probleme în trecut.

Nici sâmbătă buzoienii nu au scăpat de emoții, după ce s-au văzut conduși încă din minutul 11. Metalul nu a resimțit șocul și a egalat rapid, pentru ca înainte de pauză să mai înscrie o dată, pentru 2-1, prin Adi Moldovan.

Buzoienii au fost la conducerea partidei și în repriza a doua. După un sfert de oră de la reluarea jocului au mai înscris o dată, prin același Adi Moldovan, iar la 3-1 soarta meciului părea tranșată. Totuși, oaspeții au reușit să reducă din diferență cu 12 minute înainte de final. Nu a fost, însă, decât un foc de paie, iar buzoienii au mai marcat o dată, în minutul 88, prin Tudor Saim. S-a terminat 4-2, rezultat care consolidează poziția de lider a Metalului, 7 puncte distanță de CSM Focșani.

Și CSM Rm. Sărat a avut o zi fastă în prima rundă a play-out-ului. Râmnicenii au învins Vitorul Șuțești cu 3 la 1 și au scpăpat de orice grijă a retrogradării. Cealaltă echipă buzoiană din play-out, Voința Limpeziș, a pierdut, însă partida cu Hamangia Baia, cu 3 la 2, și este pe penultimul loc al play-out-ului seriei.