Noi bani de la Ministerul Dezvoltării pentru investiții în două comune buzoiene!

de Stiri Buzau Media

Alte localități buzoiene vor primi finanțări, prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, pentru noi investiții extrem de importante pentru dezvoltarea comunităților.

Este vorba despre comunele Săhăteni și Blăjani, care vor beneficia, în perioada următoare, de sume consistente pentru pentru punerea în practică a unor proiecte de instrastructură.

Cea mai mare sumă, de peste 22 de milioane de lei, o va primi comuna la Săhăteni. Banii vor fi investiți în lucrări de extindere a rețelei de alimentare cu apă potabilă în satele Găgeni și Istrița de Jos, dar și de înființare a sistemului de canalizare în toată comuna.

8 milioaane de lei vor ajunge și la Blăjani, banii urmând a fi folosiți pentru reabilitarea și modernizarea drumurilor sătești din comuna buzoiană.

Ambele contracte au fost parafate, recent, la sediul Ministerului Dezvoltării. La nivel național, Ministerul Dezvoltării a aprobat 25 de noi finanțări, prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, pentru în valoare totală de aproape 327 de milioane de lei.