Buzoianul Ovidiu Ionescu își poate lua adio de la Olimpiadă!

de Stiri Buzau Media

Ovidiu Ionescu a ratat șansa de a participa pentru a doua oară consecutiv la Olimpiadă. Buzoianul și perechea sa, Bernadette Szocs, au fost eliminați în turul 2 al turneului preolimpic de tenis de masă destinat perechilor de dublu mixt.

Ovidiu și Bernadette au fost învinși de perechea spaniolă Alvaro Robles – Maria Xiao, aflată pe locul al șaselea mondial, la capătul unui meci extrem de echilibrat. Cele două perechi au oferit un adevărat spectacol, cu dese răsturnări de scor, la capătul căruia au învins ibericii, cu 3-4.

Înainte de această partidă, Ovidiu Ionescu și Bernadette Szocs au fost învinși și de perechea similară a Luxemburgului. Cu două înfrângeri, în doua meciuri, buzoianul își poate lua adio de la Jocurile Olimpice din acest an, de la Paris, deși mai are o mică șansă de calificare după publicarea clasamentului mondial, pe 7 mai.

Calificați acum 4 ani la Olimpiada de la Tokio, Ovidiu Ionescu și Bernadette Szocs au avut un parcurs senzațional pe parcursul competiției, oprindu-se în sferturile de finală și clasându-se, la final, pe locul 5.